Karriereveiledning

Bestilling av karriere- og praksisveiledning

Vi tilbyr for tiden veiledning på zoom og telefon, og tilbudet er tilgjengelig for studenter og tidligere studenter (alumni) ved Høyskolen og Fagskolen Kristiania .

Som student på Kristiania ønsker vi å forberede deg (underveis i studiet) til livet etter eksamen slik at overgangen mellom studier og jobb skjer på best mulig måte. Du har derfor mulighet til å bestille gratis karriereveiledning på vårt karrieresenter (i skjemaet nedenfor).

 

Våre karriereveiledere og praksisveiledere:


Karriereveiledere i Oslo

Karriereveiledere i Bergen

Veilederne er også tilgjengelig for studenter utenfor oppgitt by via Zoom, e-post eller telefon. 

 

Bestill veiledning ->

Oslo

(Du kan også bestille veilederne i Bergen via zoom eller telefon)


Hege B. Lillekroken

Karriereveileder for Institutt for ledelse og organisasjon, Institutt for markedsføring, Institutt for økonomi og innovasjon samt Fagskolen og Fagskolen på nett. Veileder både for Oslo og Bergen.

Les mer om Hege på Kristiania.no.


Anette Nicolaissen

Anette

Karriereveileder for Westerdals institutt for kreativitet, fortelling og design – Westerdals institutt for film og medier – Institutt for scenekunst – Institutt for musikk – Institutt for kommunikasjon.

Les mer om Anette på Kristiania.no.


Nina Østgaard

Karriereveileder for Institutt for helse, Institutt for teknologi, BA i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling og Fagskolestudiet i prosjektledelse.

Les mer om Nina på Kristiania.no.


Eugenie Soelberg

Eugenie

Praksisrådgiver. Ta kontakt dersom du har spørsmål knyttet til praksis og/eller ønsker å lære mer om hvordan du kan få arbeidserfaring som en del av ditt studium.

Les mer om Eugenie på Kristiania.no.


Mette Lise Martinsen

Karriereveileder for Institutt for ledelse og institutt for markedsføring. Veileder både for Oslo og Bergen.

Les mer om Mette Lise på Kristiania.no.


Bergen

(Du kan også bestille veilederne i Oslo via zoom eller telefon)

Eli Lund

Karriereveileder for deg som studerer HR, markedsføring og anvendt psykologi samt Fagskolen. Hun har også god kunnskap om videre studier, i både inn og utland. Eli er lokalisert i 3.etasje i Hansaparken i Bergen, og på zoom og telefon.

Les mer om Eli på Kristiania.no.


Vidar Daatland

Vidar Daatland

Karriereveileder for studenter i Bergen, for deg som ønsker å ha praksis som en del av ditt studium eller trenger tips til hvordan du kommer i kontakt med bedrifter og organisasjoner i Bergensområdet.

Bestill veiledning med Vidar.

Les mer om Vidar på Kristiania.no.  • Bestill veiledning her:

  • Din informasjon (*alle felt må fylles ut)

Du vil motta en bekreftelse på bestillingen din med all informasjon på e-post, samt en påminnelse dagen før avtalen. Dersom du må avlyse avtalen finner du informasjon om hvordan du gjør dette i den tilsendte e-posten. Det er satt av ca en time pr veiledning.